Personal training & Voedingsadvies

personal training

Personal training

Persoonlijke sportbegeleiding is de meest efficiënte manier om jouw doelen op fysiek vlak te realiseren. Dankzij een op maat gemaakt programma helpen wij jou te streven naar het beste van jezelf en snel resultaten te boeken op een veilige en efficiënte manier.

Samen werken we naar een lichaam dat in goede balans is op het gebied van conditie, kracht, flexibiliteit en stabiliteit. De persoonlijke aanpak en opvolging helpt jou om gemotiveerd te blijven werken aan een gezonde en sportieve levensstijl.

Ben je vastberaden om fitter, gezonder en energieker door het leven te gaan en wil je door ons persoonlijk begeleid worden, neem dan contact met ons op.

voedingsadvies

Voedingsadvies

Sporten en voeding gaan hand in hand op de weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Of je nu wil vermageren, spiermassa bijkomen of gewoon evenwichtiger wil eten, een duidelijk afgestemd voedingspatroon is essentieel om je doelen te bereiken! In tegenstelling tot allerlei ‘crashdiëten’ helpen wij jou om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan zodat je gegarandeerde èn vooral blijvende resultaten boekt.

Omdat iedereen anders is zijn de voedingsadviezen uiterst persoonlijk en op maat gemaakt.

Kan jij naast het sporten ook voedingsbegeleiding gebruiken zodat je je fitter en energieker voelt, geef ons dan een seintje!